KINEK AJÁNLOTT PSZICHOLÓGUSHOZ FORDULNI?

Mottó: „Mindenki maga irányítja a sorsát, mi magunknak kell megteremtenünk a boldogságunk okait, csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.” XIV. Dalai Láma

Pszichológushoz azok az emberek fordulnak, akik igényesek életük és kapcsolataik minőségére, és felismerik, hogy aktuális élethelyzetük megoldásában szükségük vanegy külső, feltétel nélkül elfogadó, empatikus, támogató, szakmai segítségre.

  • Akik felelősséget éreznek sorsuk alakításáért, és rendelkeznek azzal a belátással, hogy önismeretük fejlesztésével, belső erőforrásaik aktivizálásával, képesek megoldani a problémáikat.
  • Akik hisznek a boldog, szabad, teljesebb élet megvalósításában.
  • Akik hisznek önmagukban.
  • Akik elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek a problémáikkalfélelmeikkel, és meghaladják őket.

Pszichológusként hivatásomnak tartom, hogy:

  • A hozzám fordulókat elkötelezetten kísérjem az önismeret útján, legjobb tudásommal és együttérzésemmel.
  • Óvó, védő, biztonságos közegben fel tudjuk dolgozni a veszteségeket, traumákat, szorongásokat, krízishelyzeteket, félelmeket, gátakat, mindent, ami akadályt gördít a személyes szabadság és boldogság útjába.

Személyes célom, hogy akik hozzám fordulnak, kinyilvánítsák, megtapasztalják és elérjék szabadságukat, boldogságukat, végtelen lehetőségeiket, mind családi, párkapcsolati, szexuális, önmegvalósítási, munkahelyi téren.

Ha úgy érzi, szeretné megtapasztalni, milyen érzés, amikor elkötelezetten kísérik, amikor kizárólag az Ön lelkének gyógyítása a cél, jelentkezzen, adja meg magának az esélyt a változásra!

Leave A Reply