Egy párkapcsolat a legtöbb esetben megmenthető.

De mi kell ahhoz, hogy újra harmonikus legyen a kapcsolatotok?

 

A párkapcsolatról azt érdemes tudni, hogy két ember közösen hozza létre az egyik ÉN + másik ÉN = közös MI rendszert. Mind a két fél beletesz valamit, ezért minden ami létrejön közös. Közös az öröm és a bánat, közös a munka és a felelősség is. Csak közösen lehet ezen változtatni, ahol először mindenkinek az ÉN részén kell dolgoznia, mert amíg gond van az ÉN-nel addig azt a gondokkal terhelt részünket tesszük bele a közösbe.

Miben segíthet Nektek egy párkapcsolati tanácsadás?

 • Mi a helyem és szerepem a párkapcsolatban? 
 • Kommunikáció és együttműködés a párkapcsolatban, avagy hogyan működjünk egy csapatként?
 • Párkapcsolati nehézségek – szerelem, intimitás, szex, megkeressük a problémák gyökerét és a megoldást
 • Egyéni nehézségeim, mint bizalom, elköteleződés, féltékenység – miben kell változtatni a pár tagjainak, hogy valóban boldog önmaguk legyenek
 • A páromtól érkező hatások, hogyan viszonyuljak, mit kezdjek velük – azaz hogyan kezeljétek a különbségeket
 • A közös élet nehézségei, munka, karrier, szórakozás, házimunka, saját élettér és ezek összhangjának kialakítása
 • A közös célok kialakítása és működtetése, otthon, gyerekvállalás, gyereknevelés, hogy mindig egy irányba tartsatok
 • A jól működő kapcsolat felborulása, viták, veszekedés, mi változott, miért pont most és ezeket hogyan tudjátok higgadtan és céltudatosan kezelni
 • Kapcsolat kifulladása, elhidegülés, megcsalás, harmadik fél a kapcsolatban – van megoldás a cél a problémák helyreállítása
 • Traumák és veszteségek a kapcsolatban, halál, elhagyás, válás

Nagy Zsolt

ÖNISMERETI TRÉNER, PSZICHODRAMATISTA, COACH

Szeretnéd megmenteni a párkapcsolatodat és újra egy harmonikus és boldog életet élni? Gyertek el hozzám egy konzultációra és tegyük meg az első lépést!

Egyetlen alkalom alatt feltérképezzük a problémákat és megmutatom Nektek az utat a boldog párkapcsolathoz!

Most az első alkalom 22.000 Ft helyett mindössze 15.000 Ft. Ezen a konzultáción felmérem a párkapcsolatotok jelenlegi állapotát és felvázolom nektek a megoldáshoz vezető utat.

Első konzultáció
22.000 Ft helyett 15.000 Ft

Személyes vagy online Skype konzultáció

1 alkalom / 50 perc

Mire számíthatsz az első találkozás alkalmával?

Egyedi módszerek

Látványos eredményt lehet elérni az Élet fájának felállításával, SMART cél kitűzésével, Grow modell használatával, SWOT elemzéssel, DISC személyiség-tipológiával.

Empatikus hozzáállás

Elkötelezett vagyok abban, hogy feltétel nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassalak életed nehéz időszakában.

Közvetlen hangulat

Közvetlen, barátságos hozzáállásommal olyan hangulatot teremtek, aminek a segítségével kötetlenül tudunk beszélni a különböző problémákról, és annak megoldásairól.

Hitelesség

Csak az tud másoknak segíteni, aki saját maga is bejárta az utat. Saját önismereti fejlődésemben és a hozzám fordulóknak nyújtott segítségben megtanultam az őszinteség, elfogadás és szabad önkifejezés erejét.

Motiváció & Ösztönzés

Segítek Neked, hogy megtaláld a kellő motivációkat az életedben, amelynek a segítségével javíthatsz a hozzáállásodon. Ha megvan a kellő motiváció, a pozitív eredmények sem maradnak el.

Sok éves tapasztalat

Több mint 10.000 óra önismereti és képzésben töltött idővel, 33 éve tartó házasságomban, sok-sok élményben és tapasztalásban volt részem.

A tanácsadás formái - Ahogy neked kényelmes

Személyes konzultáció

Skype konzultáció

Csoportos foglalkozás

Előadások és képzések

 • A személyes konzultáció szakember által vezetett beszélgetős terápiás forma. A beszélgetés segíti a személy aktuális élethelyzeti elakadását megérteni. A terapeuta segíti a klienst túllendíteni az elakadáson, ezáltal felgyorsítja a személyiségfejlődését.
 • Fókuszban bármely olyan probléma állhat, amit a kliens itt és most stresszesnek él meg, legyenek azok napi szinten jelen lévő kihívások a munkahelyen, otthon, vagy az élet bármely területén, akár egy traumatikus életesemény (valamilyen veszteség), amit fel kell dolgozni.
 • A tanácsadásban egy segítő-bizalmi kapcsolat alakul ki terapeuta és kliens között, a terapeuta és a kliens egy közösen megfogalmazott cél érdekében működik együtt, hogy a kliens változását elősegítse. Nagyon fontos a kliens aktív közreműködése.
 • Az első találkozáskor egy “szóbeli szerződés” kerül megkötésre, ahol a lehetőségek és igények mérlegelésével a tanácsadás feltételeit, kereteit fektetjük le. A terápiás keretek célja, hogy biztonságot, kiszámíthatóságot adjon, és védelmet nyújtson a hozzám fordulók számára. Az ülések hossza 50 perc, heti rendszerességgel találkozunk és megállapodunk arról, hogy hány találkozó javasolt, ez általában 12-24 alkalom. Ez a terápiás forma a találkozások számát tekintve rövid terápiás módszer, ugyanakkor strukturált, célirányos, jövő és megoldás orientált.
 • A sikeres munkának elengedhetetlen része, hogy kialakuljon egy személyes szimpátia és biztonságérzet, valamint mély elfogadó, megértő és támogató légkör, amiben szabadon ki lehet fejezni a legbelső félelmeinket, titkainkat és vágyainkat. Az együttműködésre teljes titoktartás vonatkozik, ami az ülésen elhangzik szigorúan bizalmas és köztünk marad.
Nagy Zsolt 324 PS_02
 • Az együttműködés tartalmi formáját és kereteit tekintve nem tér el a hagyományos személyes találkozótól, de vannak olyan helyzetek, amikor a személyes találkozás nem megoldható. Ilyen esetben lehetőség van arra, hogy Skype felületen keresztül dolgozzunk.
 • A Skype tanácsadás megfelelő kiegészítője tud lenni a személyes konzultációnak külföldi tartózkodás, vagy távoli lakóhely esetén, amikor a közlekedés nehéz és időigényes, illetve kisgyermekes szülők számára. Előfordulhat, hogy a kliens vagy terapeuta időbeosztása, vagy egyéb akadályok miatt nehezen összehozható a személyes találkozó.
 • Ugyanazok az etikai, titoktartási, valamint adatvédelmi szabályok vonatkoznak erre az együttműködési módra is, mint a személyes terápiás formára. A személyes tér klímája kedvezőbb az apróbb mozzanatok megfigyelésére és a ráhangolódásra, emiatt az online terápia mindig csak kiegészítő formája lehet a személyes találkozónak.
skype-for-mac

A csoportterápiákra jellemző, hogy egy adott problematika megoldásában motivált emberek gyűlnek össze, akik mindnyájan érintettek az adott témában. Tematikus tartalmuk szerint indulnak csoportok önbizalom és önértékelés, párkapcsolati problémák, női szerep, férfierő, érzelmi intelligencia fejlesztés témákban.

Az önismereti munka hatékonyságát nagymértékben megnöveli a csoportban való részvétel, a csoport elfogadása és szeretete. Megoszthatják egymással érzéseiket, és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül problémáikkal.

Védett környezetben begyakorolhatjuk mindazt, ami az életben nehézséget okoz, egymást inspirálva, segítve, támogatva és mintát mutatva sokkal gyorsabban és eredményesebben lehet fejlődni. Csak emberi kapcsolódásban és interakciókban lehet fejlődni és kialakítani a személyes biztonságunk és önállóságunk alapjait. Csoportban tudjuk megélni, begyakorolni és elsajátítani azokat az alapvető emberi kapcsolati és viselkedési mintáinkat melyekben magabiztos, boldog és kiegyensúlyozott életet élhetünk.

A csoportban egy olyan elfogadó, támogató, egymást segítő légkörben és munkafolyamatban dolgozunk együtt, ami sikeresen oldja a múlt nehézségeit és megteremti egy új szemlélet és viselkedés alapjait.

 • Önismereti körkép (Kezdeti lépések, merre induljak, milyen módszerek, eszközök, működési formák léteznek, hogyan hatnak, melyiket válasszam, melyik a legjobb számomra)
 • Párkapcsolat tudatosan (Mi áll a párkapcsolatban megélt nehézségek mögött. A párkapcsolat alapjai, szakaszai, fejlődési lépcsői, buktatatói és nehézségei. Mit tehetünk a jobb párkapcsolatért, mi az Én szerepem, mi a párom része és mi a közös feladatunk és felelősségünk)
 • Keleti filozófia és a nyugati pszichológia találkozása (A keleti tradicionális bölcselet tanításai és gyakorlatai, mint a jóga és meditáció integrálása a nyugati pszichológia önismeret fejlesztő eszközeivel és céljaival)

Árak

Egyéni konzultáció

22.000 Ft

 • Személyes vagy online Skype konzultáció
 • 1 alkalom / 50 perc
 • Nyugdíjasoknak és diákoknak: 15000 Ft / alkalom
 • Kedvezmény: Első konzultáció 15.000 Ft

Jelentkezés

5 alkalmas konzultáció

95.000 Ft

 • Személyes vagy online Skype konzultáció
 • 5 alkalom
 • 250 perc

Jelentkezés

Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!

Nagy Zsolt

ÖNISMERETI TRÉNER, PSZICHODRAMATISTA, COACH

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

Akkor vagyunk boldogok és megelégedettek, amikor a társas kapcsolódásainkban jól érezzük magunkat. Amikor szabadon és félelem nélkül kifejezhetjük érzéseinket, és a környezetünkkel harmóniában megélhetjük vágyainkat.

A párkapcsolatunk minősége az egyik legfontosabb az életünkben. Párunkkal töltjük a legtöbb időt, közösen tervezzük a jövőt és együtt szeretnénk hosszan és boldogan élni. Mégis itt a legtöbb konfliktus az életünkben, itt a legfájdalmasabb a bántás és csalódás. Attól szenvedünk a legjobban, akit szeretünk, vagy szeret minket. Miért van ez, mit lehet tenni azért, hogy azzal legyen a legjobb, aki szeret és akit viszont szeretünk. 

A párkapcsolatról azt érdemes tudni, hogy két ember közösen hozza létre az egyik ÉN + másik ÉN = közös MI rendszert. Mind a két fél beletesz valamit, ezért minden ami létrejön közös. Közös az öröm és a bánat, közös a munka és a felelősség is. Csak közösen lehet ezen változtatni, ahol először mindenkinek az ÉN részén kell dolgoznia, mert amíg gond van az ÉN-nel addig azt a gondokkal terhelt részünket tesszük bele a közösbe.

Amikor a másik fél, szintén a saját terhelt ÉN-jét adja a közösbe, azzal megterheli a kapcsolatot. Az egyik fél rossz beidegződése aktiválja a másik rossz reakcióját. Az a cél, hogy külön-külön mind a két fél olyan ÉN részét tegye be a közösbe amivel a másik legjobb ÉN részét aktiválva, ezzel egy olyan teljes egészet hozzanak létre, ami mind a két fél örömére és boldogságára alkalmas.

Segítek megtalálni, hogy min érdemes változtatni. Mi az ami a saját részünk és ez hogyan járul hozzá a közöshöz. Mi az ami a másik része és ez hogyan hat rám és a közösre. Hogyan lehet ezeket megváltoztatni.

50 perc / alkalom
Bizalmi légkör
Teljes titoktartás

Rólam mondták

“Számomra nagyon nehéz új embert a bizalmamba fogadni és előtte megnyílni. Elképzelni sem tudtam, hogy egy idegennek elmondjam a legbelső titkaimat és félelmeimet. Tettem egy próbát és örülök, hogy Zsolttal hozott össze a sors, ilyen figyelmet, elfogadást, megértést és támogatást nem kaptam egész életemben, szinte újjászülettem. Hálás vagyok ezért a megélésért, ami lehetővé tette, hogy más emberekkel is merjem kipróbálni, így találtam meg életem párját.”
Andrea
Ügyfél
”Sokáig nem mertem külső segítséget kérni. Féltem szembenézni a nehézségeimmel és nem akartam beismerni, hogy elakadtam. Mikor rászántam magamat és a közös munka során kiderült, hogy csak „kis” szeretetre, bátorításra, elfogadásra van szükségem szinte szárnyra keltem. Ez az első lökés átlendített a holtponton és minden alkalommal új lendületet és inspirációt ad a találkozásunk. Már merem hallatni a hangomat és tudok másoktól elfogadni valamint adni segítséget, támogatást, szeretetet.”
Krisztina
Ügyfél
“Hálás vagyok Zsuzsinak és Zsoltnak azért a vezetésért, szeretetért, és számtalan jobbnál jobb játékért, amiben megjárhattam káoszom kellős közepét, megélhettem a fellélegzés örömét, és új szemmel lettem képes nézni az életem eseményeire, magamra, és a körülöttem lévő világra. Hálás vagyok a csoportban megélt támogató, gyógyító figyelemért, azért a 11 bátor emberért, akikkel olyan jó volt a csend, a nevetés és az ölelés az elmúlt másfél évben.”
István
Ügyfél
“Rengeteget tanultam ezalatt a másfél év alatt. Minden alkalommal meghökkentett, hogy a csoportban mennyire hasonló problémákat élünk meg, annak ellenére, hogy mindenki teljesen máshonnan jön. Úgy érzem hatalmas erőt képviselünk együtt és nagyon nagy energiákat tudunk megmozgatni. Olyanokat, amelyeket eddig még csak nem is sejtettem, hogy egyáltalán léteznek. A mindennapos életemben is érzem a pozitív hatásokat. Egyre jobban tudok kívülről rálátni a dolgaimra és olyan relációkat értek meg a kapcsolataimban, amiket korábban sosem. Nem lettem más ember, de úgy gondolom kezdek megtanulni igazán érezni és átérezni dolgokat saját magammal és másokkal kapcsolatban is. A környezetem is egyértelműen visszajelzi a fejlődést, aminek igazán örülök.”
Gábor
Ügyfél
“Köszönet Zsuzsának és Zsoltnak ezért a fantasztikus másfél évért, csodálatosan kőkemények voltatok! Ugyan nincs egyéb tapasztalatom, de ennél jobbnak megálmodni sem tudtam volna a pszichodráma foglalkozásokat.”
Erzsébet
Ügyfél
“Számomra a pszichodráma megnyitotta lelkem kapuit, tudatosultak azok a dolgok bennem, amit csak sejtettem, éreztem, de nem vettem róluk tudomást. Azóta jobban figyelek az érzéseimre, a belső hangra, vagyis önmagamra. Fejlődött önmagamért való kiállásom. Hálásan köszönöm Nektek, hogy elindítottatok önmagam felismerésének, megismerésének útján.”
Gabriella
Ügyfél
“Már a drámacsoport előtt próbálkoztam egyéni terápiával, mivel szomorúnak, levertnek éreztem magamat. A sok beszélgetés a pszichológussal sokat segített, ám az igazi változásokat akkor tapasztaltam, amikor elkezdtem a csoportba járni. Hatványozottan éreztem a jótékony hatást. Úgy éreztem, személyiségemet teljesen átmozgatja a többiekkel való folyamatos interakció. Egyre többet és többet tudtam feltárni magamból, és ugyanezt éreztem a csoporttársaim részéről is. A csoportban elfogadással, megértéssel találkoztam, és ez önbizalmat adott. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a nagy kalandnak!”
Róbert
Ügyfél
“A pszichodráma gondolata már évek óta nyugtalanított, tudtam, hogy szükségem van egy támogató mentorra, akinek a segítségével változtatni tudok az életemen. 1,5 éve kaptam egy olyan impulzust, mely után végre meghoztam a döntést. Az önismereti tréning egy ilyen bizalmi körben nagyon biztonságos, de egyben fájdalmas úton indított el, kénytelen voltam szembenézni fajdalmaimmal, gondjaimmal, ugyanakkor elkezdtek a sebek gyógyulni, es egy bölcsebb, tágabb világ tárult fel előttem. Az önismeret egy life long learning munka, megéri befektetni az időt, energiát, hiszen fantasztikus minőségi változást hoz az életembe az önmegvalósítás, kiteljesedés téren. És még hosszú út áll előttem, de napról napra bölcsebben élem meg a mindennapjaimat.”
Klára
Ügyfél

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérdésed van? Eljönnél egy beszélgetésre? Írj az űrlapon keresztül, válaszolok minden kérdésére. Köszönöm!Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!