Több vagy, mint gondolod!

De mi kell ahhoz, hogy megismerd a valódi énedet, és önmagad legjobb verziójává válj?

Van benned valami egyedi, és csodálatos. Mindenkiben van, de csak kevesen hozzák felszínre, és engedik, hogy a személyiségük részévé váljon.

Ezen keveseket, akiknek ez sikerül, a környezetük, sőt néha az egész világ elismeri, és csodálja. Határozottak, karizmatikusak, sikeresek, erős a személyes kisugárzásuk, és még a legnehezebb körülmények közt is képesek az élet napos oldalát látni.

“Mi a titkuk?” – kérdezi a világ, és a válasz egyszerűbb, mint hinnénk: Ezek az emberek megtalálták a harmóniát saját magukkal. Hogyan? Úgy, hogy megismerték valódi énjüket. És pontosan ez az, amiben én segíteni fogok neked.

Ismerd meg önmagad, hisz csak abban bízhatsz, akit igazán ismersz!

Miben segít az önismereti tanácsadás?

 • Önbizalom, önbecsülés hiánya
 • Önértékelés, önmagam alul-értékelése
 • Félelem, szorongás, kiszolgáltatottság érzése
 • Biztonság hiánya, bizalmatlanság, bizonytalanság
 • Visszahúzódottság, inaktivitás
 • Önérvényesítés, önmagam képviselése
 • Vágyaim és szükségleteim megélése
 • Aktivitás, Én erő, felszabadulttá válás

Nagy Zsolt önismereti tanácsadó

Készen állsz arra, hogy bemutassalak igazi énednek? Gyere el hozzám konzultációra és tegyük meg az első lépést!

Már első találkozásunkkor felmérjük, mennyire ismered önmagadat, és megmutatom Neked az önbizalom felé vezető utat!

Most az első alkalom 22.000 Ft helyett mindössze 15.000 Ft. Ezen a konzultáción feltérképezem személyiséged integritásának jelenlegi állapotát, és felvázolom neked a teljes önismerethez és önbizalomhoz szükséges további lépéseket.

Első konzultáció
22.000 Ft helyett 15.000 Ft

Személyes vagy online Skype konzultáció

1 alkalom / 50 perc

Az "Igazi Én" gyakran a gyerekkori álmok mögött rejtőzik...

Mire számíthatsz az első találkozás alkalmával?

Egyedi módszerek

Látványos eredményt lehet elérni az Élet fájának felállításával, SMART cél kitűzésével, Grow modell használatával, SWOT elemzéssel, DISC személyiség-tipológiával.

Empatikus hozzáállás

Elkötelezett vagyok abban, hogy feltétel nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassalak életed nehéz időszakában.

Közvetlen hangulat

Közvetlen, barátságos hozzáállásommal olyan hangulatot teremtek, aminek a segítségével kötetlenül tudunk beszélni a különböző problémákról, és annak megoldásairól.

Hitelesség

Csak az tud másoknak segíteni, aki saját maga is bejárta az utat. Saját önismereti fejlődésemben és a hozzám fordulóknak nyújtott segítségben megtanultam az őszinteség, elfogadás és szabad önkifejezés erejét.

Motiváció & Ösztönzés

Segítek Neked, hogy megtaláld a kellő motivációkat az életedben, amelynek a segítségével javíthatsz a hozzáállásodon. Ha megvan a kellő motiváció, a pozitív eredmények sem maradnak el.

Sok éves tapasztalat

Több mint 10.000 óra önismereti és képzésben töltött idővel, 33 éve tartó házasságomban, sok-sok élményben és tapasztalásban volt részem.

A tanácsadás formái - Ahogy neked kényelmes

Személyes konzultáció

Skype konzultáció

Csoportos foglalkozás

Előadások és képzések

 • A személyes konzultáció szakember által vezetett beszélgetős terápiás forma. A beszélgetés segíti a személy aktuális élethelyzeti elakadását megérteni. A terapeuta segíti a klienst túllendíteni az elakadáson, ezáltal felgyorsítja a személyiségfejlődését.
 • Fókuszban bármely olyan probléma állhat, amit a kliens itt és most stresszesnek él meg, legyenek azok napi szinten jelen lévő kihívások a munkahelyen, otthon, vagy az élet bármely területén, akár egy traumatikus életesemény (valamilyen veszteség), amit fel kell dolgozni.
 • A tanácsadásban egy segítő-bizalmi kapcsolat alakul ki terapeuta és kliens között, a terapeuta és a kliens egy közösen megfogalmazott cél érdekében működik együtt, hogy a kliens változását elősegítse. Nagyon fontos a kliens aktív közreműködése.
 • Az első találkozáskor egy “szóbeli szerződés” kerül megkötésre, ahol a lehetőségek és igények mérlegelésével a tanácsadás feltételeit, kereteit fektetjük le. A terápiás keretek célja, hogy biztonságot, kiszámíthatóságot adjon, és védelmet nyújtson a hozzám fordulók számára. Az ülések hossza 50 perc, heti rendszerességgel találkozunk és megállapodunk arról, hogy hány találkozó javasolt, ez általában 12-24 alkalom. Ez a terápiás forma a találkozások számát tekintve rövid terápiás módszer, ugyanakkor strukturált, célirányos, jövő és megoldás orientált.
 • A sikeres munkának elengedhetetlen része, hogy kialakuljon egy személyes szimpátia és biztonságérzet, valamint mély elfogadó, megértő és támogató légkör, amiben szabadon ki lehet fejezni a legbelső félelmeinket, titkainkat és vágyainkat. Az együttműködésre teljes titoktartás vonatkozik, ami az ülésen elhangzik szigorúan bizalmas és köztünk marad.
Nagy Zsolt 324 PS_02
 • Az együttműködés tartalmi formáját és kereteit tekintve nem tér el a hagyományos személyes találkozótól, de vannak olyan helyzetek, amikor a személyes találkozás nem megoldható. Ilyen esetben lehetőség van arra, hogy Skype felületen keresztül dolgozzunk.
 • A Skype tanácsadás megfelelő kiegészítője tud lenni a személyes konzultációnak külföldi tartózkodás, vagy távoli lakóhely esetén, amikor a közlekedés nehéz és időigényes, illetve kisgyermekes szülők számára. Előfordulhat, hogy a kliens vagy terapeuta időbeosztása, vagy egyéb akadályok miatt nehezen összehozható a személyes találkozó.
 • Ugyanazok az etikai, titoktartási, valamint adatvédelmi szabályok vonatkoznak erre az együttműködési módra is, mint a személyes terápiás formára. A személyes tér klímája kedvezőbb az apróbb mozzanatok megfigyelésére és a ráhangolódásra, emiatt az online terápia mindig csak kiegészítő formája lehet a személyes találkozónak.
skype-for-mac

A csoportterápiákra jellemző, hogy egy adott problematika megoldásában motivált emberek gyűlnek össze, akik mindnyájan érintettek az adott témában. Tematikus tartalmuk szerint indulnak csoportok önbizalom és önértékelés, párkapcsolati problémák, női szerep, férfierő, érzelmi intelligencia fejlesztés témákban.

Az önismereti munka hatékonyságát nagymértékben megnöveli a csoportban való részvétel, a csoport elfogadása és szeretete. Megoszthatják egymással érzéseiket, és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül problémáikkal.

Védett környezetben begyakorolhatjuk mindazt, ami az életben nehézséget okoz, egymást inspirálva, segítve, támogatva és mintát mutatva sokkal gyorsabban és eredményesebben lehet fejlődni. Csak emberi kapcsolódásban és interakciókban lehet fejlődni és kialakítani a személyes biztonságunk és önállóságunk alapjait. Csoportban tudjuk megélni, begyakorolni és elsajátítani azokat az alapvető emberi kapcsolati és viselkedési mintáinkat melyekben magabiztos, boldog és kiegyensúlyozott életet élhetünk.

A csoportban egy olyan elfogadó, támogató, egymást segítő légkörben és munkafolyamatban dolgozunk együtt, ami sikeresen oldja a múlt nehézségeit és megteremti egy új szemlélet és viselkedés alapjait.

 • Önismereti körkép (Kezdeti lépések, merre induljak, milyen módszerek, eszközök, működési formák léteznek, hogyan hatnak, melyiket válasszam, melyik a legjobb számomra)
 • Párkapcsolat tudatosan (Mi áll a párkapcsolatban megélt nehézségek mögött. A párkapcsolat alapjai, szakaszai, fejlődési lépcsői, buktatatói és nehézségei. Mit tehetünk a jobb párkapcsolatért, mi az Én szerepem, mi a párom része és mi a közös feladatunk és felelősségünk)
 • Keleti filozófia és a nyugati pszichológia találkozása (A keleti tradicionális bölcselet tanításai és gyakorlatai, mint a jóga és meditáció integrálása a nyugati pszichológia önismeret fejlesztő eszközeivel és céljaival)

Árak

Egyéni konzultáció

22.000 Ft

 • Személyes vagy online Skype konzultáció
 • 1 alkalom / 50 perc
 • Nyugdíjasoknak és diákoknak: 15000 Ft / alkalom
 • Kedvezmény: Első konzultáció 15.000 Ft

Jelentkezés

5 alkalmas konzultáció

95.000 Ft

 • Személyes vagy online Skype konzultáció
 • 5 alkalom
 • 250 perc

Jelentkezés

Készen állsz arra, hogy bemutassalak igazi énednek? Gyere el hozzám konzultációra és tegyük meg az első lépést!

Nagy Zsolt

ÖNISMERETI TRÉNER, PSZICHODRAMATISTA, COACH

ÖNBIZALOM ÉS ÖNISMERETI TANÁCSADÁS

Akkor vagyunk boldogok és megelégedettek, amikor a társas kapcsolódásainkban jól érezzük magunkat. Amikor szabadon és félelem nélkül kifejezhetjük érzéseinket, és a környezetünkkel harmóniában megélhetjük vágyainkat.

Miben segít minket az ÖNBIZALOM. Minden tevékenységünk és megnyilvánulásunk mögött egy belülről fakadó érzés és szükséglet lapul. Szeretnénk valamit elérni, megkapni, valamilyen vágyunkat és szükségletünket megélni. Ebben a törekvésünkben a tanult viselkedés és a környezetünktől kapott visszajelzések meghatározzák a működésünket.

Ha kicsi az önbecsülésünk, akkor nem tudjuk megfelelően képviselni Önmagunkat, nem tudjuk elérni a céljainkat és kielégíteni a szükségleteinket és vágyainkat. Ezáltal távol kerülünk a vágyott boldogságtól. A megfelelő önbizalom segít minket a konkrét céljaink elérésében és boldogságunk megélésében.

Miért fontos vagy érdemes az ÖNISMERET fejlesztésével foglalkozni? Amikor az életünk során többször ér minket olyan hatás vagy élmény, amiben nem érezzük jól magunkat, ami többször megismétlődik és nem tudunk rajza változtatni, akkor felmerül a kérdés, de mégis mit lehet tenni. A külső környezetet nem mindig lehet megváltoztatni, a másik ember reakcióját és jellemét nem tudjuk befolyásolni, akkor a következő megoldás marad, hogy Én mit tehetnék másként, hogy ne ismétlődjön meg az amiben nem érzem jól magamat.

Ez az első lépés a felismerés az Önismeret felé vezető úton, hogy saját magam, saját magamért kell, hogy tegyek, csak ez segít, mert mindenki a saját sorsa és boldogsága kovácsa. Senki nem fog bekopogni reggel az ajtón, hogy „Jó reggelt kívánok! Jöttem, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet hozzak Önnek”. Ezt mindenkinek saját magának kell megtanulni és elérni az életében. Ehhez elengedhetetlen az Önismeret.

Tudnunk kell, ki vagyok, honnan jövök, merre tartok és mit akarok az élettől és a legfontosabb, hogyan tudom ezt elérni, amiben elsősorban magamra számíthatok.

Amikor ezeket a sorokat olvasod, akkor a felismerés már megtörtént, hogy szeretnél változtatni az életeden. A kérdés már csak az hogyan érdemes elindulni vagy a megkezdetett utat folytatni. Ahogyan eddig éltél , cselekedtél és döntöttél idáig hozott az életedben.

Ahhoz, hogy tovább haladj és másként élj, ahhoz másként kell gondolkodni és másként kell cselekedni. Ehhez a nagyon fontos folyamathoz nyújtok segítséget, megértést és támogatást.

50 perc / alkalom
Bizalmi légkör
Teljes titoktartás

Rólam mondták

“Számomra nagyon nehéz új embert a bizalmamba fogadni és előtte megnyílni. Elképzelni sem tudtam, hogy egy idegennek elmondjam a legbelső titkaimat és félelmeimet. Tettem egy próbát és örülök, hogy Zsolttal hozott össze a sors, ilyen figyelmet, elfogadást, megértést és támogatást nem kaptam egész életemben, szinte újjászülettem. Hálás vagyok ezért a megélésért, ami lehetővé tette, hogy más emberekkel is merjem kipróbálni, így találtam meg életem párját.”
Andrea
Ügyfél
”Sokáig nem mertem külső segítséget kérni. Féltem szembenézni a nehézségeimmel és nem akartam beismerni, hogy elakadtam. Mikor rászántam magamat és a közös munka során kiderült, hogy csak „kis” szeretetre, bátorításra, elfogadásra van szükségem szinte szárnyra keltem. Ez az első lökés átlendített a holtponton és minden alkalommal új lendületet és inspirációt ad a találkozásunk. Már merem hallatni a hangomat és tudok másoktól elfogadni valamint adni segítséget, támogatást, szeretetet.”
Krisztina
Ügyfél
“Hálás vagyok Zsuzsinak és Zsoltnak azért a vezetésért, szeretetért, és számtalan jobbnál jobb játékért, amiben megjárhattam káoszom kellős közepét, megélhettem a fellélegzés örömét, és új szemmel lettem képes nézni az életem eseményeire, magamra, és a körülöttem lévő világra. Hálás vagyok a csoportban megélt támogató, gyógyító figyelemért, azért a 11 bátor emberért, akikkel olyan jó volt a csend, a nevetés és az ölelés az elmúlt másfél évben.”
István
Ügyfél
“Rengeteget tanultam ezalatt a másfél év alatt. Minden alkalommal meghökkentett, hogy a csoportban mennyire hasonló problémákat élünk meg, annak ellenére, hogy mindenki teljesen máshonnan jön. Úgy érzem hatalmas erőt képviselünk együtt és nagyon nagy energiákat tudunk megmozgatni. Olyanokat, amelyeket eddig még csak nem is sejtettem, hogy egyáltalán léteznek. A mindennapos életemben is érzem a pozitív hatásokat. Egyre jobban tudok kívülről rálátni a dolgaimra és olyan relációkat értek meg a kapcsolataimban, amiket korábban sosem. Nem lettem más ember, de úgy gondolom kezdek megtanulni igazán érezni és átérezni dolgokat saját magammal és másokkal kapcsolatban is. A környezetem is egyértelműen visszajelzi a fejlődést, aminek igazán örülök.”
Gábor
Ügyfél
“Köszönet Zsuzsának és Zsoltnak ezért a fantasztikus másfél évért, csodálatosan kőkemények voltatok! Ugyan nincs egyéb tapasztalatom, de ennél jobbnak megálmodni sem tudtam volna a pszichodráma foglalkozásokat.”
Erzsébet
Ügyfél
“Számomra a pszichodráma megnyitotta lelkem kapuit, tudatosultak azok a dolgok bennem, amit csak sejtettem, éreztem, de nem vettem róluk tudomást. Azóta jobban figyelek az érzéseimre, a belső hangra, vagyis önmagamra. Fejlődött önmagamért való kiállásom. Hálásan köszönöm Nektek, hogy elindítottatok önmagam felismerésének, megismerésének útján.”
Gabriella
Ügyfél
“Már a drámacsoport előtt próbálkoztam egyéni terápiával, mivel szomorúnak, levertnek éreztem magamat. A sok beszélgetés a pszichológussal sokat segített, ám az igazi változásokat akkor tapasztaltam, amikor elkezdtem a csoportba járni. Hatványozottan éreztem a jótékony hatást. Úgy éreztem, személyiségemet teljesen átmozgatja a többiekkel való folyamatos interakció. Egyre többet és többet tudtam feltárni magamból, és ugyanezt éreztem a csoporttársaim részéről is. A csoportban elfogadással, megértéssel találkoztam, és ez önbizalmat adott. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a nagy kalandnak!”
Róbert
Ügyfél
“A pszichodráma gondolata már évek óta nyugtalanított, tudtam, hogy szükségem van egy támogató mentorra, akinek a segítségével változtatni tudok az életemen. 1,5 éve kaptam egy olyan impulzust, mely után végre meghoztam a döntést. Az önismereti tréning egy ilyen bizalmi körben nagyon biztonságos, de egyben fájdalmas úton indított el, kénytelen voltam szembenézni fajdalmaimmal, gondjaimmal, ugyanakkor elkezdtek a sebek gyógyulni, es egy bölcsebb, tágabb világ tárult fel előttem. Az önismeret egy life long learning munka, megéri befektetni az időt, energiát, hiszen fantasztikus minőségi változást hoz az életembe az önmegvalósítás, kiteljesedés téren. És még hosszú út áll előttem, de napról napra bölcsebben élem meg a mindennapjaimat.”
Klára
Ügyfél

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérdésed van? Eljönnél egy beszélgetésre? Írj az űrlapon keresztül, válaszolok minden kérdedre. Köszönöm!Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!