Nagy Zsolt - Bemutatkozás

ÖNISMERETI TRÉNER, PSZICHODRAMATISTA, COACH

Minden ember életében vannak olyan pillanatok és helyzetek, amikor szüksége van külső segítségre. Amikor nem tud megbirkózni a nehézségekkel az eddig megszokott és rendelkezésre álló megoldások nem működnek, nehéznek vagy kilátástalannak éli meg a helyzetét és egyedül nem tud megküzdeni a kihívásokkal.

Amikor fáj a torkunk orvoshoz fordulunk, amikor elromlik a mosógép szerelőt hívunk, amikor nehéz helyzetbe kerülünk és nem tudjuk megoldani, érdemes szakemberhez fordulni, aki külső szemmel, más nézőpontból segít rálátni a helyzetre és segítséget nyújt a legjobb megoldás eléréséhez.

A nehézségek megoldásához és a fejlődéshez biztonságot és közös együttműködést nyújtok, amiben megtapasztalhatja a megértést, elfogadást, támogatást. Velem hatékony dolgozhat, hogy rálásson a problémák igazi gyökerére és annak megoldására, önismeretének és személyiségének fejlesztésére.

50 perc / alkalom
12-24 alkalom
Teljes titoktartás
nagyzsolt-kep

Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!

Pszichodráma

 • A pszichodráma csoportos önismereti-önfejlesztő pszichoterápiás módszer, mely a szeretet, a művészi kreativitás, motiváció, kogníció, alkotás, játékosság, és spontaneitás, finom selymével átszőve enyhíti a lélek gyógyításának olykor fájdalmas beavatkozásait.
 • A pszichodráma lehetővé teszi, hogy bármely életeseményt, múltban gyökerező problémát, emberi szerepek minden aspektusát, vagy képzeletbeli történést, álmot, vagyis a lélek valós tartalmát, mély, belső folyamatait, játékban fejezzünk ki, és meghaladjunk.
 • A pszichodramatikus terápia lehetőséget nyújt a problémák felvállalására, meghaladására, új működési formák kifejlesztésére és a gyógyulásra. Mindenki a saját maga ritmusában, biztonságos környezetben dolgozhat a megoldandó problémáján.
 • A pszichodráma mellett olyan csoportos módszerekkel is dolgozunk, mint a családállítás és bodywork, amelyek lehetővé teszik felismerni, megérteni és átdolgozni a cselekedeteink, reakcióink és érzéseink mögött húzódó tartalmakat, amelyek tudat alatt befolyásolnak és irányítanak minket. Felszabadítjuk és átformáljuk eddigi sémáinkat, lehetőség nyílik szembenézni legbelső félelmeinkkel és megdolgozva megszabadulni tőlük.
 • Sosem felejtem el az első önismereti pszichodráma csoportba kerülésemet, több mint 25 éve volt. Az első percben kicsit rémisztő volt, de tudtam, hogy jó helyre kerültem, megérkeztem. Az akkor megélt élmények örökre meghatározták a pszichodrámával és Önmagammal való kapcsolatomat. A pszichodrámában megélhettem, újraélhettem és megdolgozhattam a problémáimat.

Amiben segíthetek

Önismeret

Párkapcsolat

Életvezetés

Pszichodráma

 • A személyes konzultáció szakember által vezetett beszélgetős terápiás forma. A beszélgetés segíti a személy aktuális élethelyzeti elakadását megérteni. A terapeuta segíti a klienst túllendíteni az elakadáson, ezáltal felgyorsítja a személyiségfejlődését.
 • Fókuszban bármely olyan probléma állhat, amit a kliens itt és most stresszesnek él meg, legyenek azok napi szinten jelen lévő kihívások a munkahelyen, otthon, vagy az élet bármely területén, akár egy traumatikus életesemény (valamilyen veszteség), amit fel kell dolgozni.
 • A tanácsadásban egy segítő-bizalmi kapcsolat alakul ki terapeuta és kliens között, a terapeuta és a kliens egy közösen megfogalmazott cél érdekében működik együtt, hogy a kliens változását elősegítse. Nagyon fontos a kliens aktív közreműködése.
 • Az első találkozáskor egy “szóbeli szerződés” kerül megkötésre, ahol a lehetőségek és igények mérlegelésével a tanácsadás feltételeit, kereteit fektetjük le. A terápiás keretek célja, hogy biztonságot, kiszámíthatóságot adjon, és védelmet nyújtson a hozzám fordulók számára. Az ülések hossza 50 perc, heti rendszerességgel találkozunk és megállapodunk arról, hogy hány találkozó javasolt, ez általában 12-24 alkalom. Ez a terápiás forma a találkozások számát tekintve rövid terápiás módszer, ugyanakkor strukturált, célirányos, jövő és megoldás orientált.
 • A sikeres munkának elengedhetetlen része, hogy kialakuljon egy személyes szimpátia és biztonságérzet, valamint mély elfogadó, megértő és támogató légkör, amiben szabadon ki lehet fejezni a legbelső félelmeinket, titkainkat és vágyainkat. Az együttműködésre teljes titoktartás vonatkozik, ami az ülésen elhangzik szigorúan bizalmas és köztünk marad.
Nagy Zsolt 324 PS_02
 • Az együttműködés tartalmi formáját és kereteit tekintve nem tér el a hagyományos személyes találkozótól, de vannak olyan helyzetek, amikor a személyes találkozás nem megoldható. Ilyen esetben lehetőség van arra, hogy Skype felületen keresztül dolgozzunk.
 • A Skype tanácsadás megfelelő kiegészítője tud lenni a személyes konzultációnak külföldi tartózkodás, vagy távoli lakóhely esetén, amikor a közlekedés nehéz és időigényes, illetve kisgyermekes szülők számára. Előfordulhat, hogy a kliens vagy terapeuta időbeosztása, vagy egyéb akadályok miatt nehezen összehozható a személyes találkozó.
 • Ugyanazok az etikai, titoktartási, valamint adatvédelmi szabályok vonatkoznak erre az együttműködési módra is, mint a személyes terápiás formára. A személyes tér klímája kedvezőbb az apróbb mozzanatok megfigyelésére és a ráhangolódásra, emiatt az online terápia mindig csak kiegészítő formája lehet a személyes találkozónak.
skype-for-mac

A csoportterápiákra jellemző, hogy egy adott problematika megoldásában motivált emberek gyűlnek össze, akik mindnyájan érintettek az adott témában. Tematikus tartalmuk szerint indulnak csoportok önbizalom és önértékelés, párkapcsolati problémák, női szerep, férfierő, érzelmi intelligencia fejlesztés témákban.

Az önismereti munka hatékonyságát nagymértékben megnöveli a csoportban való részvétel, a csoport elfogadása és szeretete. Megoszthatják egymással érzéseiket, és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül problémáikkal.

Védett környezetben begyakorolhatjuk mindazt, ami az életben nehézséget okoz, egymást inspirálva, segítve, támogatva és mintát mutatva sokkal gyorsabban és eredményesebben lehet fejlődni. Csak emberi kapcsolódásban és interakciókban lehet fejlődni és kialakítani a személyes biztonságunk és önállóságunk alapjait. Csoportban tudjuk megélni, begyakorolni és elsajátítani azokat az alapvető emberi kapcsolati és viselkedési mintáinkat melyekben magabiztos, boldog és kiegyensúlyozott életet élhetünk.

A csoportban egy olyan elfogadó, támogató, egymást segítő légkörben és munkafolyamatban dolgozunk együtt, ami sikeresen oldja a múlt nehézségeit és megteremti egy új szemlélet és viselkedés alapjait.

A Life Coach munkámban rengeteg technika és izgalmas eszköz áll rendelkezésre, ami nagyon jól beilleszthető a pszichológiai szemléletembe. Látványos eredményt lehet elérni az Élet fájának felállításával, SMART cél kitűzésével, Grow modell használatával, SWOT elemzéssel, DISC személyiség-tipológiával. A mai felgyorsult világban fontos az idő a gyorsaság és az eredményesség.

A coaching folyamat modern és lendületes, a kor kihívásaira és nehézségeire olyan új szemléletet és működést ad, ami jól segíti és támogatja a változást. Használható és hatékony eszközökre van szükségünk a sikeres megoldásokhoz. Élményalapú és interaktív impulzusokkal eredményesebb a fejlődés és a közös munka.

Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!

Szolgáltatásaim

A tanácsadás ülésein megtanuljuk, hogyan tudunk átlavírozni a nehézségeket, a vitákat, veszekedéseket a szokásosnál szelídebb mederbe terelve, hiszen mindannyian arra vágyunk hogy szeressünk és szeressenek.
Az önértékelési nehézségek leküzdésében tudok segíteni, és feltárni a személyiség mély rétegeit, az érzelmek, a gondolatok és a cselekedetek mozgatórugóit.
A fejlődéshez biztonságot és közös együttműködést nyújtok, amiben megtapasztalhatja a megértést, elfogadást, támogatást és ráláthat a problémák igazi gyökerére.
A pszichodráma csoportban egy olyan elfogadó, támogató, egymást segítő légkörben dolgozunk együtt, ami sikeresen oldja a múlt nehézségeit és megteremti egy új szemlélet és viselkedés alapjait.
A Life Coach munkámban rengeteg technika és izgalmas eszköz áll rendelkezésre, ami nagyon jól beilleszthető a pszichológiai szemléletembe. Élményalapú és interaktív impulzusokkal eredményesebb a fejlődés és a közös munka.
Tevékenységemben egyéni és csoportos keretek között olyan pszichológiai értelemben vett egészséges embereknek nyújtok segítséget.

Miért bízhatsz bennem?

Sok éves tapasztalat

Több mint 10.000 óra önismereti és képzésben töltött idővel, 33 éve tartó házasságomban, sok-sok élményben és tapasztalásban volt részem.

Empatikus hozzáállás

Elkötelezett vagyok abban, hogy feltétel nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassam élete nehéz időszakában.

Egyedi módszerek

Látványos eredményt lehet elérni az Élet fájának felállításával, SMART cél kitűzésével, Grow modell használatával, SWOT elemzéssel, DISC személyiség-tipológiával.

Hitelesség

Csak az tud másoknak segíteni, aki saját maga is bejárta az utat. Saját önismereti fejlődésemben és a hozzám fordulóknak nyújtott segítségben megtanultam az őszinteség, elfogadás és szabad önkifejezés erejét.

Motiváció & Ösztönzés

Segítek Önnek, hogy megtalálja a kellő motivációkat az életében, amelynek a segítségével javíthat a hozzáállásán. Ha megvan a kellő motiváció, a pozitív eredmények sem maradnak el.

Közvetlen hangulat

Közvetlen, barátságos hozzáállásommal olyan hangulatot teremtek, aminek a segítségével kötetlenül tudunk beszélni a különböző problémákról, és annak megoldásairól.

Hiszek benned, hogy tudsz változtatni. Elfogadlak és tudom, hogy képes vagy elérni a célodat. Közös munkával felfedezheted és félelem nélkül megélheted a vágyaidat. Minden eszközömmel segítelek.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérdése van? Igénybe venné szolgáltatásaimat? Kérem írjon az űrlapon keresztül, válaszolok minden kérdésére. Köszönöm!


Rólam mondták

“Számomra nagyon nehéz új embert a bizalmamba fogadni és előtte megnyílni. Elképzelni sem tudtam, hogy egy idegennek elmondjam a legbelső titkaimat és félelmeimet. Tettem egy próbát és örülök, hogy Zsolttal hozott össze a sors, ilyen figyelmet, elfogadást, megértést és támogatást nem kaptam egész életemben, szinte újjászülettem. Hálás vagyok ezért a megélésért, ami lehetővé tette, hogy más emberekkel is merjem kipróbálni, így találtam meg életem párját.”
Andrea
Ügyfél
”Sokáig nem mertem külső segítséget kérni. Féltem szembenézni a nehézségeimmel és nem akartam beismerni, hogy elakadtam. Mikor rászántam magamat és a közös munka során kiderült, hogy csak „kis” szeretetre, bátorításra, elfogadásra van szükségem szinte szárnyra keltem. Ez az első lökés átlendített a holtponton és minden alkalommal új lendületet és inspirációt ad a találkozásunk. Már merem hallatni a hangomat és tudok másoktól elfogadni valamint adni segítséget, támogatást, szeretetet.”
Krisztina
Ügyfél
“Hálás vagyok Zsuzsinak és Zsoltnak azért a vezetésért, szeretetért, és számtalan jobbnál jobb játékért, amiben megjárhattam káoszom kellős közepét, megélhettem a fellélegzés örömét, és új szemmel lettem képes nézni az életem eseményeire, magamra, és a körülöttem lévő világra. Hálás vagyok a csoportban megélt támogató, gyógyító figyelemért, azért a 11 bátor emberért, akikkel olyan jó volt a csend, a nevetés és az ölelés az elmúlt másfél évben.”
István
Ügyfél
“Rengeteget tanultam ezalatt a másfél év alatt. Minden alkalommal meghökkentett, hogy a csoportban mennyire hasonló problémákat élünk meg, annak ellenére, hogy mindenki teljesen máshonnan jön. Úgy érzem hatalmas erőt képviselünk együtt és nagyon nagy energiákat tudunk megmozgatni. Olyanokat, amelyeket eddig még csak nem is sejtettem, hogy egyáltalán léteznek. A mindennapos életemben is érzem a pozitív hatásokat. Egyre jobban tudok kívülről rálátni a dolgaimra és olyan relációkat értek meg a kapcsolataimban, amiket korábban sosem. Nem lettem más ember, de úgy gondolom kezdek megtanulni igazán érezni és átérezni dolgokat saját magammal és másokkal kapcsolatban is. A környezetem is egyértelműen visszajelzi a fejlődést, aminek igazán örülök.”
Gábor
Ügyfél
“Köszönet Zsuzsának és Zsoltnak ezért a fantasztikus másfél évért, csodálatosan kőkemények voltatok! Ugyan nincs egyéb tapasztalatom, de ennél jobbnak megálmodni sem tudtam volna a pszichodráma foglalkozásokat.”
Erzsébet
Ügyfél
“Számomra a pszichodráma megnyitotta lelkem kapuit, tudatosultak azok a dolgok bennem, amit csak sejtettem, éreztem, de nem vettem róluk tudomást. Azóta jobban figyelek az érzéseimre, a belső hangra, vagyis önmagamra. Fejlődött önmagamért való kiállásom. Hálásan köszönöm Nektek, hogy elindítottatok önmagam felismerésének, megismerésének útján.”
Gabriella
Ügyfél
“Már a drámacsoport előtt próbálkoztam egyéni terápiával, mivel szomorúnak, levertnek éreztem magamat. A sok beszélgetés a pszichológussal sokat segített, ám az igazi változásokat akkor tapasztaltam, amikor elkezdtem a csoportba járni. Hatványozottan éreztem a jótékony hatást. Úgy éreztem, személyiségemet teljesen átmozgatja a többiekkel való folyamatos interakció. Egyre többet és többet tudtam feltárni magamból, és ugyanezt éreztem a csoporttársaim részéről is. A csoportban elfogadással, megértéssel találkoztam, és ez önbizalmat adott. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a nagy kalandnak!”
Róbert
Ügyfél
“A pszichodráma gondolata már évek óta nyugtalanított, tudtam, hogy szükségem van egy támogató mentorra, akinek a segítségével változtatni tudok az életemen. 1,5 éve kaptam egy olyan impulzust, mely után végre meghoztam a döntést. Az önismereti tréning egy ilyen bizalmi körben nagyon biztonságos, de egyben fájdalmas úton indított el, kénytelen voltam szembenézni fajdalmaimmal, gondjaimmal, ugyanakkor elkezdtek a sebek gyógyulni, es egy bölcsebb, tágabb világ tárult fel előttem. Az önismeret egy life long learning munka, megéri befektetni az időt, energiát, hiszen fantasztikus minőségi változást hoz az életembe az önmegvalósítás, kiteljesedés téren. És még hosszú út áll előttem, de napról napra bölcsebben élem meg a mindennapjaimat.”
Klára
Ügyfél

Szeretnél segítséget a problémáid megoldásához? Fordulj hozzám bizalommal!